Sajtos-hagymás töltött molnárka receptje
Sajtos-hagymás töltött molnárka

Avagy külső megfog, ez a reggeli az ágyban pedig biztosan megtart 🙂

Íme a sajtos- hagymás töltött molnárka

Hozzávalók:

  • 4 db molnárka (vagy nagyobb kifli, sajtos kifli)
  • bármilyen sajt (trapista, cheddar, füstölt sajt)
  • újhagyma vagy póréhagyma
  • 1 csomag sonka (csirkemell sonka is tökéletes)
  • 1 rúd tömlős sajt

Elkészítés:

A Molnárkákat keresztben bevagdossuk, majd középen is finoman bevágjuk. Ügyeljünk arra, hogy ne essen szét. 

A sonkát apró kockákra vágjuk, a sajtot pedig lereszeljük. (minél többféle sajt kerül bele annál extrább lesz az ízélmény) a hagymát pedig felkarikázzuk kis karikákra. 

A molnárkák lyukaiba betöltjük a tömlős sajtkrémet, arra tesszük a kockázott sonkát, hagymát, enyhén megsózzuk majd rátesszük a reszelt sajtot.

Ezután előmelegített sütőben körülbelül 10 perc alatt (amíg a sajt meg nem barnul) készre sütjük.

Végül elégedetten egy finom kávé társaságában tálaljuk a szerencsés nyertesnek 🙂

Sajtos- hagymás töltött molnárka recept
Sajtos hagymás töltött molnárka
author avatar
Jeszenszky Zsófia
Hirdetés: Sport felszerelések

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .