Lenovo IdeaPad Slim 3 chromebook
Lenovo IdeaPad Slim 3 chromebook

MWC 2023 Barcelona l Nem csak a fotósok álma lesz a színpontos FHD kijelzővel, előre néző hangszórókkal és akár 13,5 órás akku idővel büszkélkedhető a termék. Mert támogatja a szinte már kötelező Wi-Fi 6-ot és a Bluetooth 5.2-t technológiákat is. Az ára mondhatni baráti 339 dollártól fog mostani infók szerint indulni.

Az IdeaPad chromebookja a mai szabványoknak megfelelő USB-C porttal, 14 hüvelykes elképesztően “fényes” (akár 300 nit) FHD kijelzővel rendelkezik. Az ígéret szerint minden grafikus álmát váltja valóra, hiszen a kijelző az sRGB színskála 100%-át lefedi majd, és kapaszkodjatok még érintőképernyős verzióban is kérhető lesz. Az Slim 3 Chromebook MediaTek Kompanio 520 SoC-t kapott és 4 vagy 8 GB RAM-mal a billentyűzet alatt, illetve 64/128 GB SSD háttértárral igyekszik megfelelni a felhasználók igényeinek. Az eszköz 30%-kal nyom többet mint egy kiló kenyér (mindössze 1,3 kg). Ezért azt hiszem bármely utazó influencer vágyait ki tudja majd elégíteni.

De, hogy nem maradjunk le a TEAMS-es video meetingekről, így kapott egy 1080p felbontású webkamerát is adatvédelmi zárral, valamint némító kapcsolóval.

Az IdeaPad Slim 3 Chromebook az előrejelzések szerint 2023 májusától lesz elérhető Abyss Blue vagy Cloud Gray színben, ára az EMEA (EU) területén 349 euró lesz, míg az USA-ban 339 dollár-tól kezdődik majd.

author avatar
Grabowsky
Hirdetés: Sport felszerelések

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .