Violife Gouda
Violife Gouda

Széles, növényi alapú, tej-, glutén- és tartósítószermentes termékportfólióval kínál változatos alternatívát a Violife nem csupán a vegán fogyasztóknak, hanem mindenkinek, aki színesítené étrendjét, csökkentené az állati eredetű élelmiszerek fogyasztását, de nem szeretne lemondani a sajtos ételek élményéről. Az Upfieldhez tartozó márka nyolcféle termékből álló kínálata május közepétől országszerte számos hiper- és szupermarketben elérhető hazánkban is.

A magyarországi üzletekben is széles körben elérhetővé váltak a Violife termékei. A márkát több mint 30 évvel ez előtt három barát hívta életre: mivel a hagyományos görög étrendben több mint száz napon keresztül nem fogyasztanak állati eredetű ételt, adta magát a lehetőség – a 90-es évek elején pedig megalkották az ízletes sajtalternatívát.

A Violife márka küldetése, hogy megfelelő alternatívát nyújtson azon fogyasztók számára, akik egészségügyi, etikai, környezetvédelmi vagy más okok miatt nem fogyasztanak állati eredetű ételeket, illetve akik szeretnék változatossá tenni fogásaikat. A Violife sajthelyettesítői nem tartalmaznak tejet, tejterméket, tartósítószert, laktózt, glutént, dióféléket és szóját sem, így a legtöbb speciális étrendbe beilleszthetők. „A 100%-ban növényi alapú készítményeink mindenkinek szólnak, köztük azoknak is, akik aggódnak a tejtermékek akár a környezetre gyakorolt hatása, akár az állatjóléti aspektusai miatt és vagy ezért, vagy egészségügyi megfontolásból igyekeznek csökkenteni étrendjükben az állati eredetű élelmiszerek arányát” – mondta Vincze Renáta, az Upfield regionális marketing igazgatója.

A márka Magyarországon a kiskereskedelmi forgalomban egy nyolc termékből álló, változatos portfólióval újul meg és válik hangsúlyosabbá. A kínálatban megtalálható a tömbös kiszerelésű Violife Gouda, az Original, a Füstölt és a Mozzarella ízesítésű, valamint a Görög Fehér termék, szeletelt változatban a Gouda és Cheddar ízesítés, illetve a kenhető Creamy Original készítmény. A Violife termékek szűkebb portfóliója korábban csak limitáltan volt elérhető, május közepétől azonban bővül a disztribúció – a márka sajthelyettesítői országszerte kaphatóak többek között a Spar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi, CBA és a Metro üzleteiben, a Kifli.hu webshopjában, valamint nagyobb kiszerelésben is kaphatóak a HORECA szektor képviselői számára.

Violife Gouda
Violife Gouda

A kiskereskedelmi termékportfólióról

Gouda Ízesítésű Tömb (200 grammos kiszerelés): A Gouda ízesítésű növényi tömb a tökéletes a péntek délutáni koccintáshoz, burgonyagratinra reszelve vagy egy ínycsiklandó sajtfondü alapanyagaként.

Original Ízesítésű Tömb (200 grammos kiszerelésben): A klasszikus íz, amely számos receptben elhozza a sajtos ízélményt, akár egy egyszerű szendvicsben, akár grillezve.

Füstölt Ízesítésű Tömb (200 grammos kiszerelésben): Akár krékerrel, egy pohár vörösbor társaságában, akár melegszendvicsre olvasztva tökéletes élményt garantál.

Görög Fehér Tömb (200 grammos kiszerelésben): A márka görög öröksége ihlette ezt a terméket: friss salátába morzsolva, olívabogyóval és koktélparadicsommal vagy portobello gombába olvasztva ízletes eredményt kapunk.

Mozzarella Ízesítésű Tömb (200 grammos kiszerelésben): Remekül olvad és nyúlik, így kiváló alternatíva pizzára, melegszendvicsre is.

Gouda Ízesítésű Szeletek (100 grammos kiszerelésben): A klasszikus íz, amely számos recepthez használható a kiváló sajtos ízélményért, például szendvicsben vagy akár grillezve is.

Cheddar Ízesítésű Szeletek (100 grammos kiszerelésben): Egy hagyományos íz, amely ideális szendvicsekhez, toastokhoz és bruschettához.

Creamy Original Ízesítésű (150 grammos kiszerelésben): Vegán finomság kenhető, krémes változatban.

A Violife márkáról

A márka neve az életet jelentő görög „vios” szóból ered.  Olyan ételeket készítünk, amelyeket mindenki élvezhet, minden termékünk 100%-ban vegán, de a fogyasztóinknak nem kell annak lenniük ahhoz, hogy megtapasztalják a Violife nagyszerű élményét.

A görögországi Thesszalonikiben található, az Upfieldhez tartozó vállalat az 1990-es évek óta elkötelezett a kiváló ízű, 100%-ban vegán, tej- és GMO-mentes élelmiszerek előállítása iránt. A sajtok ízletes alternatíváit jelentő Violife-portfólió minden allergéntől (tej, laktóz, szója, glutén) és tartósítószertől is mentes.

author avatar
Grabowsky
Hirdetés: Sport felszerelések

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .