Kezdőlap Hírek Robotok harcosok a kertben!

Robotok harcosok a kertben!

680
0

A STIHL bemutatta legújabb hat féle, mobil alkalmazással vezérelhető robotfűnyíróját. A robotok különböző nagyságú területekre lettek tervezve, a legbrutálisabb fűnyíró akár 5000 m²-t is bír, illetve akár 60%-os emelkedővel is képes megküzdeni! Igazi robot fűharcos!

Bejelentette az iMOW robotfűnyírókat a STIHL, 6 terméket tartalmaz, mindegyik 28 cm-es vágásszélességgel rendelkezik. A robtok különböző nagyságú területekre alkalmasak: az iMOW 5 maximu 1500 m²-es, az iMOW 6 maximum 3000 m²-es, az iMOW 7 pedig még kimondani is brutális 5000 m²-es területet képes lekaszabolni.

Mindhárom iMOW-modellből két-két változat létezik, standard és EVO. Kettejük közt a különbség nem más, mint a sebesség, illetve hogy az EVO-k akár 45%-os lejtőn is fel bírnak mászni – ha pedig szükséges, felvértezhetjük az eszközt úgy is, hogy 60%-os lejtőket is bírjon. 

A robotok beépített ultrahangos érzékelőket használnak az akadályok észlelésére és elkerülésére, részben pedig egy vezetőhuzalra támaszkodva navigálnak a pázsiton. Az iMOW robotfűnyírót a készüléken lévő gombokkal vagy az okostelefonokhoz és táblagépekhez készült MY iMOW alkalmazással vezérelheti boldog tulajdonosa. Az alkalmazás segítségével például beállíthatja a vágási magasságot. Ezenkívül az integrált LED-lámpák és a hangos figyelmeztetések tájékoztatják a gazdikat a fűnyíró közeledéséről.

author avatar
Grabowsky
Hirdetés: Sport felszerelések

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .