A Szentkirályi új, gyümölcsös termékkel teszi élvezetesebbé az egészséges folyadékbevitelt. Áprilistól már kapható a Szentkirályi Egy Csepp Gyümölcs ásványvíz, amely cukor és édesítőszer hozzáadása nélkül, csupán egy csepp természetes citrom- és erdeigyümölcs-kivonattal varázsolja még izgalmasabbá a piacvezető ásványvizet.

Az egészséges felnőtt napi folyadékbevitele 2-2,5 liter között ajánlott, azonban sokaknak nehézséget okoz ezt a mennyiséget tiszta vízből fedezni. Ízesített italokkal szívesebben egészítik ki napi folyadékadagjukat. A táplálkozási szakértők szerint a napi hidratációnak döntően ásványvízből vagy ivóvízből kellene állnia, míg a cukros italokat csak ritkán érdemes fogyasztani. Az egészségtudatos életmód terjedésével egyre többen keresnek olyan termékeket, amelyek sem cukrot, sem édesítőszereket nem tartalmaznak.

Hogyan lehet elegendő folyadékot inni egy nap?

A Szentkirályi új, kategóriateremtő terméke az egészséges, ízletes hidratációt célozza meg. Az áprilisban bemutatott Szentkirályi Egy Csepp Gyümölcs alapja a természetes Szentkirályi ásványvíz, amelyet egy cseppnyi természetes gyümölcskivonat tesz még finomabbá. Az enyhén szénsavas, 1,5 literes kiszerelésű ital nem tartalmaz édesítő- vagy tartósítószereket, sem cukrot, így tökéletesen illeszkedik bármilyen diétába és egészségtudatos étrendbe.

„Az egészségtudatosság és a természetesség volt a két fő irányelvünk a Szentkirályi Egy Csepp Gyümölcs megalkotásakor. Innovációinkkal mindig arra törekszünk, hogy minőségi felfrissülést kínáljunk a fogyasztók széles rétegének. Bízunk benne, hogy a Szentkirályi Egy Csepp Gyümölcs hamar népszerűvé válik a vásárlók körében, köszönhetően remek összetételének és frissítő ízvilágának” – nyilatkozta Dávid Dóra, a Szentkirályi Magyarország brand managere.

A Szentkirályi Egy Csepp Gyümölcs citrom és erdei gyümölcs ízesítéssel frissíti fel a fogyasztókat. Azoknak sem kell kompromisszumot kötniük, akik ízesített italt keresnek, de kerülik a mesterséges édesítőszereket. A termék visszafogott, természetesen frissítő íze miatt alapvető eleme lehet a mindennapi folyadékfogyasztásnak, és a 1,5 literes kiszerelés révén izgalmas alternatívája a természetes ásványvizeknek a mindennapok során.

author avatar
NyersMarcell
Hirdetés: Sport felszerelések

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .