Peroni Nastro Azzurro Stile Capri
Peroni Nastro Azzurro Stile Capri

A Peroni bevezeti a mediterrán életérzést magában hordozó könnyen iható sört, amely már a mai trendeknek megfelelően készül. A Peroni Nastro Azzurro Stile Capri jellegzetes ízét prémium minőségű olasz citrom és olajfalevél kivonat teszi még egyedibbé.

Mocsári Judit, a nemzetközi márkák senior márkamenedzsere szerint a könnyen iható sörök volumenben és értékben is világszerte kétszámjegyű bővülést mutatnak, beleértve Magyarországot is. Ezért a Peroni úgy döntött, hogy megcélozza ezt a jelenleg leginkább amerikai és mexikói sörök dominálta szegmenst.

A Peroni Nastro Azzurro Stile Capri Olaszországban készül kiváló minőségű hozzávalókkal és szakértelemmel. A gabonaszemek tiszta és enyhe színt adnak a Stile Caprinak, amelyet – először a Peroni történetében – színtelen üvegekbe palackoznak. A főzési szakaszban egy pótlólagos lépést beiktattak, hogy elkerüljék a „fényíz” megjelenését. Emiatt az ultraibolya sugarak nem tudják beindítani az ízt kedvezőtlenül befolyásoló reakciókat a komló egyes elemeiben. Az aranyszínű nedű jellegzetes ízét még egyedibbé teszi az olajfalevél kivonat, amelyet a főzőházi folyamatok során adnak hozzá, valamint a prémium minőségű olasz citrom kivonata, amelyet a szűrés során juttatnak be a sörbe. A Stile Capri gyártástechnológiája, eltekintve a fenti extráktól, megegyezik a Peroni Nastro Azzurro esetében használttal, ezzel biztosítva a megszokott kiemelkedő minőséget.

Mocsári Judit szerint a Peroni nagyon jó esélyekkel indul a könnyen iható sörök kategóriájában az alkoholmentes szegmensben 2022-ben végrehajtott sikeres portfólióbővítésre alapozva. A 4,2%-os alkoholtartalom miatt a Peroni Nastro Azzurro Stile Capri széles körben népszerű lehet, amihez a kellemes, könnyen iható íz és az alacsony keserűség is hozzájárulhat.

author avatar
Grabowsky
Hirdetés: Sport felszerelések

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .