Akár a divat, a fotográfia, a kulináris élvezetek vagy a irodalmi alkotások terén, az önexpresszió számtalan formát ölthet. A kávékultúra szintén hatalmas spektrumot kínál az egyéni ízlés kifejezésére: a sajátos kávékeverékek és receptúrák alkalmazásával mindenki megmutathatja kreativitását. Március 5-én a Nespresso Vertuo kínálatába két vadonatúj íz kerül bevezetésre: a pekándiós és juharszirupos Maple Pecan Limited Edition, illetve a B12-vitaminnal gazdagított, egészségbarát Vivida.

A kávépreferenciák olyan mértékben tükrözik személyiségünket, mint az általunk választott stílus vagy zenei ízlés. Néhány kávérecept olyannyira ikonikussá vált, hogy szinte személyes védjegyként szolgálnak; például Taylor Swift kedvenc itala a karamell tejeskávé, George Clooney a markáns Nespresso Volluto-t részesíti előnyben, míg Pedro Pascal a jeges americano-t viszi magával, akár egy stílusos kiegészítőt.

A személyiségünk kávés megjelenítése egy kis kreativitás és némi kísérletezési kedv révén valósulhat meg. A kávézás terén rejlő lehetőségek felfedezése éppen ezért izgalmas kaland lehet.

„A klasszikus kávék fogyasztása mellett érdemes különleges receptekkel is kísérletezni. Tartsuk szem előtt a 1-3-5 szabályt: válasszunk egyedi alapanyagot, készítsük el az italt 3 percen belül, és használjunk legfeljebb 5 hozzávalót. Gyakran a legegyszerűbb kombinációk vezetnek a legnagyszerűbb ízkombinációkhoz” – javasolja Márk Hrozik, a Nespresso kávészakértője.

A kávézás ízélményének emelésére a Nespresso ízesített kávéi kínálnak tökéletes alapot, melyek 2006 óta elérhetők a vállalat kínálatában. Az első vanília, almás-fahéj és ánizs aromájú keverékek megalkotása óta a kávémesterek tovább finomították az ízek és a blendek harmóniáját, kizárólag természetes aromák felhasználásával. A Nespresso ma már a klasszikus desszert ízeket idéző mogyoró, karamell, csokoládé és vanília ízesítéseket is kínálja, sőt az évente megjelenő limitált kiadású és szezonális visszatérő különlegességek, mint a Pumpkin Spice Cake vagy a Gingerbread ízű kávék is hatalmas népszerűségnek örvendenek.

Tavaszi újdonság: Maple Pecan

Ez a tavasz egy új szezonális finomsággal gazdagítja a Nespresso Vertuo kínálatát: a Maple Pecan kapszula, ahol a juharszirup édes karamellája és a pekándió karakteres íze olvad össze. Ezt a kávét az Észak-Amerikai juharerdők inspirálták, és bármilyen formában készíthető – legyen az forró, hideg, tejjel vagy anélkül, minden ízlésnek megfele

lően. Ha egy krémes és édes italra vágyunk, adjunk hozzá tejet, vagy ha jegeskávé formájában kívánjuk élvezni, egy kevés juharszirup megkoronázza az italt. Azoknak, akik az őszi Pumpkin Spice Cake kávékapszulát kedvelték, a Maple Pecan ízvilágú kávé minden bizonnyal a tavaszi kedvencükké válik.

Vivida: A kávé, amely wellness terápiává válhat

A Nespresso nem csak az ízélmények terén kínál újdonságokat, hanem az egészségünket is szem előtt tartva bővíti kínálatát. A Vertuo Coffee+ sorozatban található Vivida kávékeverék minőségi Arabica babokból áll, melyeket a Brazíliából származó Bourbon babok édes karaktere emel ki. Ezt az ízvilágot gazdagították B12-vitaminnal, ami támogatja az immunrendszerünk működését. Egy csészényi Vivida 32%-kal járul hozzá a napi ajánlott B12-vitamin bevitelünkhöz. Tej hozzáadásával a kávé mézes-kekszes ízjegyei kerülnek előtérbe, de további hozzávalókkal gazdagítva igazi egyedi kávékülönlegességet készíthetünk belőle.

Legyen szó egy regeneráló reggeli indulásról vagy egy nyugtató délutáni szünetről, a Nespresso új kávékeverékeivel mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ízvilágot és stílust, miközben a személyes ízlésünket és stílusunkat is kifejezhetjük a választott kávékeverékünkkel.

author avatar
Grabowsky
Hirdetés: Sport felszerelések

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .